โรงเรียนสระกระโจมโสภณพิทยา
26 หมู่ 3  ตำบลสระกระโจม  อำเภอดอนเจดีย์ จังหวัดสุพรรณบุรี 72250
เบอร์โทรศัพท์ 035557115
ข่าวประชาสัมพันธ์
Declaration of Integrity Intent
Srakrachomsophonpittaya  School is committed to managing the organization with good governance, focusing on prevention and suppression of corruption and misconduct. To publicly promote the good corporate governance of the Office, I, as the director of Srakrachomsophonpittaya  School, hereby declare and demonstrate the intention to implement management with integrity, transparency, auditability, responsibility, and permitting no form of corruption. Hence every personnel shall adhere to the aforementioned principle and follow the policy and guidance